Winkelbeveiliging Groningen - Imperial Security & Safety
495
page-template-default,page,page-id-495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Winkelbeveiliging Groningen

Winkelbeveiliging Groningen

 

Bent u opzoek naar professionele winkelbeveiliging voor uw winkel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Imperial Security & Safety is een beveiligingsbedrijf uit Groningen en onder andere gespecialiseerd in winkelbeveiliging.

Imperial Security & Safety beschikt over ervaren winkelsurveillanten die geüniformeerd een duidelijk signaal afgeven in en om uw winkel. Ze zijn intern getraind om de voortekenen van criminaliteit te herkennen en repressief te handelen als de situatie daarom vraagt.

Winkelbeveiliging Groningen

 

Vraag direct een offerte aan                                                                           Neem contact met ons op

 

Winkelbeveiliging

Het voorkomen van de winkelcriminaliteit behoort tot de primaire taak van de beveiliger, maar de takenpakket van de winkelsurveillante is veel breder. Het service verlenen aan winkelend publiek en het bieden van eerste hulp bij ongelukken zijn daar een voorbeeld van. Dit gebeurt echter wel altijd met een scherp oog voor de veiligheid van uw personeel en bezoekers.

Om de beoogde resultaat met het inzet van winkelsurveillante te behalen zal de preventiecoach van Imperial Security & Safety met een korte training uw medewerkers bewust maken de risico`s. Daarnaast zal ons preventiecoach bij deze training uw medewerkers motiveren in het herkennen en voorkomen van derving door diefstal en vandalisme. Hierdoor ontstaat er zelfverzekerd en verkoopgerichte houding bij uw medewerkers welk zich weer uiteindelijk vertaald in lagere derving en hogere omzet.

 

Winkelbeveiliger huren

Imperial Security & Safety heeft zo zijn eigen ideeën en aanpak voor de beveiliging van winkeliers tegen de criminaliteit. Enkel aanwezigheid van een beveiliger is namelijk niet voldoende om de winkelcriminaliteit terug te dringen. Voor elke veiligheidsvraagstuk bedenken wij een geïntegreerd aanpak. Eén van de middelen die wordt ingezet tegen de verschillende vormen van winkelcriminaliteit is de winkel beveiliging.

 

Is winkelbeveiliging wel nodig in Groningen?

Groningen is een gezellige en levendige stad met vele leuke winkels en dus ideaal voor dagje shoppen. Dit is leuk voor mensen die van shoppen houden. Helaas maken ook criminelen gebruik van hun kansen in de drukke winkels. De meest voorkomende winkelcriminaliteit betreft winkeldiefstal, fraude en overlast. Dit gebeurt niet alleen buitenaf maar ook soms door eigen personeel. De schade die hieruit voortvloeit loopt jaarlijks in de miljoenen euro`s op. Er is dan ook laatste jaren in de detailhandel in Groningen een sterke behoefte aan winkel beveiliging door ervaren en gecertificeerde winkelsurveillanten.

 

Winkelbeveiliging van Imperial Security & Safety

Imperial Security & Safety kan voor elke opdrachtgever bijna elke vorm van beveiliging leveren.
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs. Telefoon: 06 18696370 / 06 42484246

 

Vraag direct een offerte aan                                                                           Neem contact met ons op