Transportbeveiliging - Imperial Security & Safety
490
page-template-default,page,page-id-490,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Transportbeveiliging Groningen

transportbeveiliging

 

Imperial Security & Safety biedt haar klanten hoogwaardig en onafhankelijk veiligheidsadvies op maat. De professionals zijn hiervoor opgeleid en hebben in hun werkveld al bij verschillende bedrijven en tientallen evenementen geadviseerd.

Ieder veiligheidsvraagstuk karakteriseert zich door verschillende kenmerken. Om te komen tot een geïntegreerd veiligheidsbeleid dient de complete veiligheidsbehoefte van de klant te worden geanalyseerd. De provincie Groningen maakt deel uit van het grote transportnetwerk van Nederland. Dagelijks worden er goederen van en naar Groningen getransporteerd. Bij een bepaalde soort goederen is het cruciaal om deze op een veilige manier te transporteren. In onze omgeving horen wij vaak verhalen waarbij waardevolle goederen uit een transport gestolen worden en in sommige gevallen op brute wijze afhandig worden gemaakt.

 

Vraag direct een offerte aan                                                                           Neem contact met ons op

Transportbeveiliging in Groningen

Imperial Security & Safety kan deze zorg uit handen nemen door zelf zorg te dragen voor de vellige transport van uw goederen binnen Groningen, maar ook in heel Nederland. Bij het gebruik maken van onze diensten heeft u gegarandeerd een betrouwbare partner die zorgt draag voor de integriteit en veiligheid van uw lading. Bij de transportbeveiliging van uw goederen weten maar enkele personen in ons bedrijf welk voertuig door ons gevolgd wordt.
De goederen die wij veilig transporteren kunnen van uiteenlopende aard zijn. Dit kan een waardevolle palet zijn of een klein doosje met waardevolle documenten of poststukken. Dit doen wij zowel in een opvallende surveillanceauto als onopvallende voertuigen. De keuze hangt af van het veiligheidsvraagstuk, de soort goederen en de wens van de klant.

 

Transportbeveiliging

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor transport begeleiding van uw eigen voertuig. Imperial Security & Safety begeleidt en beveiligt alle soorten waarde-transporten naar elke gewenste bestemming in heel Nederland. Bij high risk transporten kan er ook worden overwogen om een extra beveiliger met een gecertificeerde beveiligingshond in te zetten.
De hele reis wordt door onze camera’s geregistreerd zodat er altijd bewijs aanwezig is bij het optreden van ongeregeldheden. Daarnaast maken wij tijdens de transportbeveiliging gebruik van professionele communicatieapparatuur voor direct contact met de chauffeur. Bij calamiteiten worden de hulpdiensten gealarmeerd en wordt contact opgenomen met de thuisbasis.

 

Transportbeveiliging wanneer u dat nodig heeft

Imperial Security & Safety biedt ook de mogelijkheid om ad hoc gebruik te maken van onze transportbeveiliging door de inzet van een opvallend of onopvallend beveiligingsvoertuig bij het rustmoment van uw waardevolle transportvoertuig. De veiligheid van de chauffeur en uw lading wordt op deze manier optimaal gewaarborgd.

Imperial Security & Safety kan voor elke opdrachtgever bijna iedere vorm van beveiliging leveren.
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs. Telefoonnummer: 06-18696370 / 06-42484246

 

Vraag direct een offerte aan                                                                           Neem contact met ons op