Security Awareness Training - Imperial Security & Safety
Security Awareness Training
Veiligheidsadvies, veiligheidsvoorlichtingen, awareness training, security, veiligheid, safety, beveiliging, beveiligen, beveiligers, beveiligingsbedrijf, veiligheidsbedrijf, Groningen,
407
page-template-default,page,page-id-407,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Security Awareness Training

Security Awareness Training – ‘van onzeker naar zeker’

Ook u kunt op uw werk iets zien dat vreemd of afwijkend overkomt. Een situatie, een persoon, iets of iemand waarvan u niet zeker bent. Het hoeft niets te betekenen, maar het is beter om te zorgen dat u daar zeker van wordt. Vooraf weet u niet of u er misschien iets mee voorkomt.

Tijdens deze training worden de deelnemers bijgebracht hoe ze van een onzekere situatie een draai kunnen maken naar een zekere situatie. Waarom is dat zo belangrijk? Welke rol heeft u als medewerker hierin? Wat zijn de procedures binnen uw organisatie? Dit zijn enkele vraagstukken die aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden worden behandeld tijdens de Security Awareness training.

Desgewenst kunnen wij deze training ook met een agressietraining uitbreiden.

 

Ook kunt u meerdere diensten in de vorm van pakketten afnemen, Imperial Security & Safety kan u hierin adviseren en voor u een vrijblijvende offerte op maat opstellen.

 

 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan