Risico Inventarisatie & Evaluatie - Imperial Security & Safety
Risico Inventarisatie & Evaluatie / RI&E
Risico, Inventarisatie, Evaluatie, RI&E, Veiligheidsadvies, Arbowet, Veiligheid, beveiliging, beveiligers, Groningen, veiligheid, beveiligen, beveiligingsbedrijf, veiligheidsbedrijf
401
page-template-default,page,page-id-401,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Volgens de Arbowet zijn alle bedrijven met werknemers (ook stagiairs, uitzendkrachten etc.) verplicht een Risico inventarisatie- en evaluatie (RI&E) uit te laten voeren. De RI&E geeft inzicht in de belangrijkste risico’s binnen uw bedrijf op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Welzijn en in de maatregelen die genomen moeten worden om deze te voorkomen.

Bij het opstellen van de risico-inventarisatie en -evaluatie neemt Imperial Security & Safety alle bijbehorende werkzaamheden voor haar rekening, zodat u dit niet hoeft te doen.

Tijdens een bezoek door een adviseur van Imperial Security & Safety aan uw bedrijf wordt, aan de hand van een aantal (branche specifieke) checklists, een beoordeling gemaakt van de mogelijke risico’s op het gebied van de arbeidsomstandigheden. Bij de beoordeling wordt een onderscheid gemaakt tussen risico’s die zijn verbonden aan het gevoerde bedrijfsbeleid en de risico’s die voortkomen uit de inrichting van de werkruimten.

Aan de hand van de inventarisaties wordt een inschatting gemaakt van de ernst van de risico’s en de mogelijk te ondernemen beheersmaatregelen. Deze zaken omschrijven wij voor u in een Plan van Aanpak. Dit is een overzicht van de verbeterpunten en de te nemen maatregelen met daaraan gekoppeld de prioriteit van de eventueel te ondernemen acties.

 

Follow up

Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij onze opdrachtgevers en hun medewerkers. Daarom geven wij

standaard een vervolg aan de RI&E. Onze adviseur komt na acht weken weer bij u langs en loopt samen

actiepunten en de realisatie daarvan met u door en geeft aanvullende advies waar nodig.

 

Tevens is het mogelijk om aan de hand van de actielijst een totaaloplossing aan te bieden, waar wij ervoor zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de huidige richtlijnen door de te nemen maatregelen volledig te implementeren. Op deze manier heeft u hier geen omkijken naar.

 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan