Over Imperial Security & Safety
Imperial Security & Safety biedt diverse diensten op het gebied van veiligheid aan. Denk hierbij aan beveiliging, veiligheidsadvies & technische beveiliging
Beveiliging, Groningen, veiligheidsadvies, veiligheid, persoonsbeveiliging, manbeveiliging, objectbeveiliging, techniek, beveiligingstechniek, veiligheidstechniek, cameraverhuur, beveiligingsbedrijf, veiligheidsbedrijf, Friesland, Leeuwarden, Drachten, Drenthe, Emmen, Overijssel, safety, security, beveiligers, beveiligen, evenementen, winkelsurveillance, transportbeveiliging, veiligheidsvoorlichtingen, horeca,
20
page-template-default,page,page-id-20,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Over Imperial

Imperial Security & Safety is een dynamisch en flexibel bedrijf met meerdere jaren ervaring op het gebied van veiligheid en beveiliging. We hebben in die tijd kunnen samenwerken met vooraanstaande opdrachtgevers. Daarbij hebben we veel kennis en expertise opgedaan. Dit heeft ons gemaakt tot een gerenommeerd bedrijf binnen onze branche.

We staan bekend om onze kennis, betrokkenheid, betrouwbaarheid en onze focus op gastheerschap. Vanuit het gastheerschap staat de beleving van de bezoekers voorop. Zij horen zich welkom en veilig te voelen.

Door de inzet van onze gediplomeerde veiligheidsadviseurs, communicatie adviseur en conflict manager kunnen wij onze partners compleet ontzorgen. Daarbij zien we ons als verlengstuk van de organisatie.

Wij zijn dan ook vastberaden om een ieder veiligheidsvraagstuk een oplossing te geven zodat u primaire bedrijfsprocessen nooit in geding raken.

 

Missie

Imperial Security & Safety biedt kwalitatief hoogstaande oplossingen voor veiligheidsvraagstukken aan haar samenwerkingspartners. Dit door hen zo compleet mogelijk te ontzorgen en betrokkenheid en betrouwbaarheid voorop te stellen.

 

Visie

Imperial Security & Safety streeft ernaar om koploper te worden op het gebied van innovatieve veiligheidsoplossingen op nationaal niveau. Onze organisatie investeert voortdurend in kennis, expertise en een sterk netwerk. Zo willen wij een bijdrage leveren aan de veiligheid en leefbaarheid van de maatschappij.

 

Werkwijze

In onze optiek is elk project uniek en vraagt daarom een eigen plan van aanpak. Voorafgaand aan een opdracht wordt er door de veiligheidsadviseur altijd een risicoanalyse gedaan. Op basis hiervan wordt er vervolgens een plan op maat uitgewerkt. De veiligheidsadviseur overweegt welke samenwerkingspartners er moeten worden ingeschakeld . Vervolgens voert de projectcoördinator dit plan onder supervisie van de veiligheidsadviseur uit, in samenspraak met de opdrachtgever.

 

Onze beveiligers

Wij geloven niet in de ouderwetse manier van beveiligen, waar de beveiligers de rol aannemen van uitsmijter. Te vaak nog zijn beveiligers een minpunt in de beleving van de bezoeker, doordat ze onnodig onvriendelijk en autoritair zijn. Soms zorgen ze zelfs voor een onveilig gevoel bij de bezoeker.

 

Wij vinden het belangrijk om dat om te draaien. Onze beveiligers hebben het uitgangspunt om bezoekers welkom en veilig te laten voelen. Ten alle tijden moeten bezoekers het gevoel hebben dat ze bij onze beveiligers terecht kunnen.

 

Natuurlijk moeten de regels wel gehandhaafd worden. Dit kan in onze optiek het beste door te beginnen met een goed contact met de bezoeker. Zo kunnen verwachtingen naar de bezoeker prettig maar duidelijk worden overgebracht. Dit voorkomt misverstanden en het biedt en handvat om eventuele problemen rustiger op te lossen.

 

Onze beveiligers benaderen bezoekers met een vriendelijke open houding. Daarbij wordt de rol van beveiliger gecombineerd met die van gastheer. Deze manier van werken nodigt ook bij de bezoeker en prettige houding uit. Zo streven onze beveiligers  er naar om juist positief bij te dragen aan de sfeer, naast het bevorderen van de veiligheid.

 

Een goede samenwerking met opdrachtgevers en hun medewerkers  is essentieel. Zowel voor een prettige werksfeer als voor het verhogen van de veiligheid. Onze beveiligers zijn altijd bereid om  medewerkers een handje te helpen waar dat kan. Het uitgangspunt is hierbij teamwork en vertrouwen.