Objectbeveiliging - Imperial Security & Safety
480
page-template-default,page,page-id-480,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Objectbeveiliging Groningen

Objectbeveiliging Groningen

 

Objectbeveiliging nodig in Groningen? Imperial Security & Safety biedt diverse beveiligingsdiensten in Groningen en omgeving aan. Bij objectbeveiliging kan gedacht worden aan:

objectbeveiliging Groningen

 

  •  Terreinbewaking
  •  Bouwbeveiliging
  •  Winkelbeveiliging
  •  Beveiliging van bedrijfsverzamelgebouwen
  •  BHV-diensten
  •  Receptiediensten/nachtportiers

 

Imperial Security & Safety verzorgt deze beveiligingsdiensten voornamelijk in de provincie Groningen, maar focust zich daarnaast ook op de provincies Drenthe, Friesland en Overijssel.

 

Vraag direct een offerte aan                                                                           Neem contact met ons op

 

Professionele objectbeveiliging Groningen

 

Het doel is om de continuïteit van de bedrijfsprocessen te waarborgen. Er zijn namelijk tal van risico’s die de orde in uw bedrijf/object kunnen verstoren. Denk hierbij aan inbraak, diefstal, brand of ongeval die een groot risico vormen voor uw object. Deze risico’s leiden vaak niet alleen tot directe schade, maar ook tot onderbreking van het bedrijfsproces.

Om de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen is soms de inzet van beveiligers noodzakelijk en voor u als onderneming een serieus te overwegen zaak. Daar kan veel bij komen kijken waar u als ondernemer niet op zit te wachten, zaken die wij u graag uit handen nemen.

 

Objectbeveiliging Plan van aanpak

 

Om een goed beeld te krijgen van de aanwezige risico’s in uw object voert onze veiligheidsadviseur geheel kosteloos een veiligheidsscan uit. Op basis hiervan brengt hij een advies uit waarbij een aantal belangrijke zaken toegelicht worden. Bij elk advies en iedere opdracht is de centrale vraag: hoe kunnen wij uw object zo efficiënt en effectief mogelijk beveiligen tegen de aanwezige risico’s? Aangezien er geen standaardobjecten en- of processen bestaan, zijn er ook geen standaardoplossingen voor de veiligheidsvraagstukken. Daarom maken wij samen met u een beveiligingsplan op maat, zodat u altijd weet waar u van op aan kunt en meteen weet wat het u maximaal kost. Wij bieden voor onze beveiligingsdiensten de hoogste kwaliteitsgarantie.

Via zorgvuldige en nauwkeurige verslaglegging krijgt u een periodiek overzicht van alle activiteiten.

 

Beveiliging Imperial Security & Safety

Uw object is bij ons in veilige handen. Dat geldt voor een onverwacht leegstaand monumentaal pand tot een bouwterrein waar veel materialen liggen opgeslagen.

Imperial Security & Safety kan voor elke opdrachtgever bijna elke vorm van beveiliging leveren.
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs. Telefoon: 06-18696370 / 06-42484246

 

 

Vraag direct een offerte aan                                                                           Neem contact met ons op