Evenementen beveiliging - Imperial Security & Safety
476
page-template-default,page,page-id-476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Evenementen beveiliging Groningen

Evenementen beveiliging Groningen

 

Op zoek naar professionele evenementen beveiliging in Groningen? Dan bent u bij Imperial Security & Safety aan het juiste adres. Imperial Security & Safety heeft al tientallen evenementen in Groningen beveiligd en staat in deze sector bekend als een toonaangevend beveiligingsbedrijf. We hebben door onze professionele aanpak het vertrouwen gekregen van vele organisatoren. Als u een evenement organiseert in Groningen en daarbij geheel ontzorgd wilt worden op het gebied van veiligheid, dan komen wij u graag onze aanpak persoonlijk toelichten! Geheel vrijblijvend.

 

Evenementen beveiliging            Evenement beveiliging Groningen

Neem contact met ons op
Alle horecabeveiligers van Imperial Security & Safety hebben agressietrainingen gevolgd en zijn in bezit van BHV certificaat.

 

Evenementen beveiliging

Evenementen kunnen in alle soorten en maten voorkomen. Of het nu gaat om grote of kleine evenementen, bezoekers hebben hier een bepaalde verwachting bij. Groningen is een groot aantal evenementen rijk en dat brengt veel mensen bij elkaar. De mensenmassa’s brengen echter ook veiligheidsrisico’s met zich mee. Alle partijen zijn er om die reden bij gebaat dat professionals zich volledig inzetten voor de veiligheid van bezoekers, personeel en eigendommen.

 

Evenement beveiliging Groningen

Elk project is in onze beleving uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Een plan van aanpak en een voorbeschouwing mag daarom nooit ontbreken. Ook onderhouden wij tijdens het evenement continu contact met o.a. de politie en evalueren wij standaard onze aanpak en functioneren.
Een belangrijk begrip bij evenementbeveiliging is crowdmanagement. Onze gediplomeerde veiligheidsadviseurs geven een professionele invulling aan crowdmanagement en hebben daarbij aandacht voor recente ontwikkelingen in de informatie-, communicatie- en technologische branche. Imperial Security & Safety heeft recent een cameratechnologie in gebruik genomen die het aantal in- en uitgaande bezoekers telt en onthoudt.
Wij zijn het tweede bedrijf in Nederland die dit systeem inzet!

 

Beveiliging tijdens een evenement

Het is bij evenementen uitermate belangrijk dat de veiligheid en orde voor zowel organisatie als bezoekers gewaarborgd worden. Groningen is trots op vele georganiseerde evenementen waardoor mensen kennis maken met deze provincie en haar gastvrijheid, maar realiseert zich dat een professionele veiligheidsaanpak hierbij een pré is!
Imperial Security & Safety kan voor elke opdrachtgever bijna iedere vorm van beveiliging leveren.
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs. Telefoonnummer: 06-18696370 / 06-42484246

 

Vraag direct een offerte aan                                                                           Neem contact met ons op