Winkelbeveiliging Imperial Security & Safety
winkelsurveillance / winkelbeveiliging
winkelsurveillance, surveillance, winkel, beveiliging, warenhuis, warenhuizen, winkelbeveiliging, supermarkt, retail, toezicht, winkeldiefstal, beveiligingspersoneel, Portier, Groningen, beveiligingsbedrijf, veiligheidsbedrijf
114
page-template-default,page,page-id-114,page-child,parent-pageid-123,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Winkelsurveillance

winkelsurveillance

Winkelsurveillance

Voor winkeliers is diefstal helaas aan de orde van de dag, met grote financiële schade als gevolg. Het voorkomen hiervan is van uiterst belang. Daarnaast is de veiligheid van de winkel, haar personeel en haar klanten ook zeer belangrijk. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden van objectieve veiligheid en subjectieve veiligheid.

Objectieve veiligheid heeft te maken met meetbare feiten zoals eerder plaatsgevonden incidenten. De objectieve veiligheid verbetert wanneer het aantal daadwerkelijke incidenten afneemt. Subjectieve veiligheid is het veiligheidsgevoel dat klanten en personeel in de winkel hebben. Dit veiligheidsgevoel wordt door een tal van factoren beïnvloed. De inrichting en uitstraling van de winkel spelen hierbij een rol, maar ook het type mensen dat zich in en rondom de winkel begeeft.

Door middel van winkelsurveillance kan Imperial Security & Safety beide soorten veiligheid verbeteren, zowel objectieve en subjectieve veiligheid. Onze gekwalificeerde beveiligers kunnen naast preventief surveilleren ook adequaat optreden wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld in geval van winkeldiefstal, agressie of een ander veiligheidsincident. Zij kunnen zich op de voorgrond opstellen, of juist een oogje in het zeil houden op een minder opvallende manier. Afhankelijk van de wensen van de winkelier kan een werkwijze op maat worden vastgesteld.

De inzet van winkelsurveillance is een beproefd middel om criminaliteit te verlagen en het gevoel van veiligheid van klanten en personeel te verhogen. Vooral bij stedelijke winkels zijn hierin grote verbeteringen te behalen.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan