Bedrijfsnoodplan - Imperial Security & Safety
Het bedrijfsnoodplan is de volledige handleiding voor de bedrijfshulpverlening binnen een organisatie. Door middel van een veiligheidsscan kan naar boven worden gehaald welke aandachtsgebieden er voor de desbetreffende organisatie in een bedrijfsnoodplan moeten worden beschreven.
Bedrijfsnoodplan, Ontruimingsoefening, Noodroute, Vluchtwegen, Ontruimingsplan, Veiligheidsscan, Veiligheidsplattegrond, calamiteitenplan, Groningen, beveiliging, beveiligingsbedrijf, veiligheidsbedrijf, vluchtplan, brandveiligheid, brand, veiligheid
403
page-template-default,page,page-id-403,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Bedrijfsnoodplan

Bedrijfsnoodplan

Het bedrijfsnoodplan is de volledige handleiding voor de bedrijfshulpverlening binnen een organisatie. Door middel van een veiligheidsscan kan naar boven worden gehaald welke aandachtsgebieden er voor de desbetreffende organisatie in een bedrijfsnoodplan moeten worden beschreven. Op deze manier kan de bedrijfshulpverlening specifiek worden toegepast en kan er zo effectief mogelijk worden voorbereid op eventuele calamiteiten.

Naast een interne scan dient er ook met de externe omgeving rekening te worden gehouden voor een effectief bedrijfsnoodplan. Aandachtsgebieden hierin zijn onder meer noodroutes, ligging en bereikbaarheid van het gebouw, risicovolle omgevingsfactoren zoals chemische bedrijven en of spoorlijnen en of openbare wegen. Kortom belicht een bedrijfsnoodplan alle technische, bouwkundige en organisatorische aspecten.

Imperial Security & Safety kan u volledig ontzorgen als het gaat om:

  • Ontruimingsplannen
  • Aanvalsplannen
  • Noodroutes/vluchtwegen
  • Veiligheidsplattegronden

 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan