Wijksurveillance - Imperial Security & Safety
De wijksurveillanten van Imperial Security & Safety kunnen worden ingezet om zowel ’s nachts als overdag te surveilleren.
Beveiliging, Groningen, bikepatrol, wijksurveillance, Security, bike, surveillance, woonwijk, veiligheid, wijk, beveiligingsbedrijf, beveiligers, beveiligen, criminaliteit, toezicht, inbraakpreventie
801
post-template-default,single,single-post,postid-801,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Wijkagent te weinig in de wijk

09 jun Wijkagent te weinig in de wijk

Op ad.nl is te lezen dat wijkagenten te weinig toekomen aan het werk in eigen wijk. Het komt regelmatig voor dat wijkagenten moeten bijspringen voor noodhulp, horecadiensten en administratieve taken. Doordat wijkagenten regelmatig worden ingezet voor noodhulp, horecadiensten en administratieve taken houden ze gemiddeld maar 66 procent van hun tijd over voor werk in de wijk. In sommige regio’s is dat zelfs maar 40 procent van de tijd.

Doordat wijkagenten niet altijd tijd hebben om in de wijk te surveilleren worden er steeds vaker particuliere beveiligingsbedrijven ingehuurd voor wijksurveillance. De vraag naar collectief toezicht in woonwijken wordt steeds groter door de toenemende inbraakcijfers en het dalende veiligheidsgevoel. De wijksurveillanten van Imperial Security & Safety kunnen worden ingezet om zowel ’s nachts als overdag te surveilleren. Onze wijksurveillanten surveilleren te fiets om zo extra mobiel te zijn. Wilt u meer informatie over wijksurveillance door Imperial Security & Safety? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

wijksurveillance imperial security

 

Nieuwsoverzicht