Voorkom contactloos zakkenrollen - Imperial Security & Safety
Criminelen kunnen met het gebruik van draagbare pinautomaten geld van bankpassen halen. Dit is mogelijk door het gebruik van contactloos betalen.
Contactloos,Zakkenrollen,Pin,Pinpas,Criminelen,Skimming,Block Card, Bankpas, Hoesje, Beschermen, Imperial, Security, Safety, Contactloos
841
post-template-default,single,single-post,postid-841,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Voorkom contactloos zakkenrollen

16 nov Voorkom contactloos zakkenrollen

Steeds meer mensen betalen met een pinpas waarmee contactloos betaald kan worden. Deze nieuwe manier van betalen creëert helaas ook een nieuwe vorm van zakkenrollen. Criminelen kunnen met draagbare pinapparaten geld van uw pas afhalen. De nieuwe pinpassen zijn herkenbaar aan het WiFi-logo op de pas. Hoe kun je voorkomen dat een zakkenroller met een scanapparaat geld van je bankpas afhaalt?

Er zijn diverse producten te koop zoals een hoesje voor een pinpas of een portemonnee waar een skimming block cards in bevestigd zit. Een skimming block card zorgt er voor dat de pinpas niet gescand kan worden. De skimming block cards zijn via diverse webwinkels voor een redelijke prijs te bestellen. Het is ook mogelijk om uw pas eenvoudig te beschermen door een portemonnee met metalen behuizing te gebruiken.

Bron : Contactloos zakkenrollen