Cameratoezicht - Imperial Security & Safety
De gespecialiseerde veiligheidsadviseurs van Imperial Security & Safety kunnen u adviseren over beveiligingscamera's en cameratoezicht rondom uw woning.
Beveiliging, Groningen, camera, camerabewaking, cameratoezicht, kopen, beveiligingscamera, safety, security, video, bewaking, veiligheidsadvies, veiligheidsbedrijf, beveiligingsbedrijf, verhuur, huren, Friesland, Leeuwarden, Drachten, Drenthe, Assen, Overijssel
777
post-template-default,single,single-post,postid-777,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Cameratoezicht rondom uw woning

10 mei Cameratoezicht rondom uw woning

Het is mogelijk om cameratoezicht rondom uw woning te plaatsen om zo uw eigendommen te beveiligen. Echter zijn er wel een aantal regels waar u rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om zo weinig mogelijk van de openbare weg te filmen, dit omdat het dan onder de wet persoonsgegevens valt. Ook is het belangrijk er op te letten dat er geen deuren van buren in beeld komen en dat er niet bij buren naar binnen gefilmd wordt. Ten slotte is het verplicht om bijvoorbeeld door middel van een bordje of een sticker aan te geven dat er een camera aanwezig is zodat passanten er rekening mee kunnen houden dat zij worden gefilmd.

Wilt u een camera aanschaffen om uw woning te beveiligen? De veiligheidsadviseurs van Imperial Security & Safety kunnen u adviseren over het wel of niet plaatsen van camera’s en waar de camera’s eventueel geplaatst kunnen worden. Ook kunnen onze veiligheidsadviseurs bemiddelen bij het vinden van de juiste camera die bij uw woning past. Wilt u meer informatie over cameratoezicht bij woningen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze veiligheidsadviseurs.

 

 

beveiligingscamera imperial security

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht