Camerabeveiliging - Imperial Security & Safety
Camerabeveiliging zorgt ervoor dat er bij onraad snel gereageerd kan worden. Ook helpen camerabeelden bij opsporing en werken preventief bij criminaliteit.
Camera, Camerabeveiliging, Bewakingssysteem, Opsporing, Bewijsmateriaal, Criminaliteit, Woningen, Strafbaar
851
post-template-default,single,single-post,postid-851,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Camerabeveiliging

24 jan Camerabeveiliging

Een camerabewakingssysteem zorgt ervoor dat er bij onraad snel gereageerd kan worden. Daarnaast helpen camerabeelden bij de opsporing en kunnen ze extra bewijsmateriaal vormen. Tot slot werkt camerabeveliging preventief tegen allerlei vormen van criminaliteit.

Als ondernemer mag u in en rond uw bedrijf camera’s ophangen. U moet uw klanten, bezoekers en werknemers hiervan wel duidelijk op de hoogte stellen. Het is daarnaast ook toegestaan om in en rond woningen camera’s op te hangen om eigendommen te beveiligen en bewoners te beschermen. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden, indien u niet aan deze voorwaarden voldoet bent u strafbaar.

Een voorwaarde is dat de betrokkenen moeten worden geïnformeerd over de inzet van cameratoezicht. Het adequaat informeren van de betrokkenen over de inzet van cameratoezicht is een belangrijk instrument om de gegevensverwerking transparant te maken. Vaak gebeurt dit door middel van een bordje bij de ingang. Sommige bedrijven hangen een monitor bij de ingang op waarop te zien is wat de camera’s filmen, of de camera wordt pontificaal in het zicht geplaatst.

Dit is één van de vele voorwaarden waar u aan dient te voldoen. Wij bieden totaal oplossingen op het gebied van camerabeveiliging. Dit betekend dat wij zowel de voorbereiding, als verschillende camera’s inclusief software aanbieden. Bent u geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Bron : cameratoezicht