Aantal inbraken stijgt in de winter - Imperial Security & Safety
Onderzoek wijst uit dat het aantal inbraken in de winter toeneemt, door verschillende oorzaken. In dit bericht staan enkele tips om dit te voorkomen.
Beveiliging, Inbraken, Prefentie, Security, Safety, Imperial, Inbraakpreventie, Inbrekers, Tips.
828
post-template-default,single,single-post,postid-828,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Aantal inbraken stijgt in de winter

26 okt Aantal inbraken stijgt in de winter

De zomer is voorbij en dit betekend dat de warme zomerdagen worden ingeruild voor gezellige feestdagen. Helaas wordt een groot aantal mensen rond deze tijd slachtoffer van woning inbraak.  Het aantal woning inbraken stijgt in deze periode en hier zijn verschillende oorzaken voor. Er is rond deze tijd minder toezicht op verdachte situaties, omdat er minder mensen op straat zijn. Onverlichte woningen zijn snel een doelwit, omdat inbrekers hieruit opmaken dat de bewoners niet thuis zijn.

woninginbraak

Het is daarom van groot belang om ’s avonds lichten aan te laten, zo lijkt het alsof u thuis bent. Daarnaast dient u deuren en ramen op slot te draaien, laat vooral geen sleutel in het slot. Wenst u uitgebreid veiligheidsadvies voor uw woning, pand of goederen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij wensen u een gezellige, maar vooral veilige winterperiode toe.

Bron : Alert in winterperiode